Paradise Garden - idila u Gaultier vrtu - Travel FREE trgovina Novi Varoš
Paradise Garden - idila u Gaultier vrtu

Uđite u carstvo iskušenja i otkrijte Le Beau i La Belle Paradise Garden. 

Le Beau i La Belle Paradise Garden ukrašeni su svijetlim i šarenim cvjetnim vezom, izravno inspiriranim revijom konfekcije jesen-zima 2010./11., gdje je majstor Gaultier zamislio novu eleganciju koja je i iskonska i kozmopolitska.

Za Maison Gaultier posve je prirodno da kolekcije prožimaju njegove olfaktivne kreacije. Želimo vam dobrodošlicu u ovo novo izdanje Le Beau i La Belle Paradise Garden.

LE BEAU PARADISE GARDEN, Eau de parfum

Odjeven samo u izvezeno lišće, Le Beau Paradise Garden njeguje svoju moć zavođenja. Njegov profinjeni smaragdni sok graciozno dočarava senzualnost u svoj njezinoj kompleksnosti. U isto vrijeme sunčan i začinjen, budi želju do opsesije. Počinje putovanje otkrića koje obećava da će biti zadivljujuće. Egzotični, drveni i afrodizijački nektar skriva note kokosa, zelene smokve i sandalovine.

LA BELLELA BELLE PARADISE GARDEN, Eau de parfum

Belle Paradise Garden ustupa mjesto ekstravagantnoj slobodi koja ga čini neodoljivim. Izrez mu je izvezen egzotičnim stvorenjima i cvijećem. Njegova laguna plava bočica, isklesanih oblina, budi strasti. Istovremeno egzotičan i mističan, njegov cvjetni miris jantara dar je za osjetila, poziv na drskost i apsolutnu slobodu. Neodoljivo cvjetni i afrodizijački nektar skriva note lopoča, perunike i vanilije.

Gaultierov Paradise Garden dostupan je u svim našim shopovima:

Proizvod je dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu.