Načini plaćanja

Travel FREE Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

 

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke - pouzećem:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

 

2. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan). Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

 

3. Jednokratno kartično plaćanje – WSPay

Plaćanje je moguće kreditnim karticama (Diners, Visa, MasterCard, Maestro, Discover) koristeći WSPay - siguran sustav za online plaćanje.

Tijekom procesa narudžbe rezerviramo sredstva sa kreditne kartice po principu predautorizacije. Po potvrdi narudžbe od strane naše korisničke službe, Vaša kreditna kartica će biti terećena stvarnim iznosom računa.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

MasterCradMaestroVisaDinersDiscover

 

4. Obročno kartično plaćanje – WSPay

 • Kartice Erste banke: MasterCard i Maestro – od 2 do 12 rata
 • Diners Card: od 2 do 12 rata
 • Kartice Zagrebačke banke: Visa Inspire i Maestro – od 2 do 6 rata
 • PBZ Premium Visa Gold: od 2 do 6 rata
 • American Express: od 2 do 6 rata

Travelfree.hr web trgovina koristi WSPay za online plaćanja.

WSPayAmerican expressVisaMastercard

Minimalni iznos računa za kupovinu na rate:

 • 2 - 4 rata: 70 – 99,99 EUR
 • 5 – 7 rata: 100 – 199,99 EUR
 • 8 – 12 rata: 200 i više EUR

 

5. PayPal - WSPay

Kad kao način plaćanja odaberete PayPal, u pregledniku će se pojaviti novi prozor u kojem će se prikazati stranica za prijavu na PayPal:

 • 1. Prijavite se na svoj PayPal račun.
 • 2. 2. Odaberite jedan od povezanih načina plaćanja (npr. kreditnu karticu ili bankovni račun) u rubrici Odaberite način plaćanja.
 • 3. Kliknite Nastavite.
 • 4. Potvrdite način plaćanja, pročitajte PayPalove uvjete, a zatim kliknite Prihvatite i nastavite.

PayPal

 

6. Aircash

Skenirajte ili kliknite na prikazani QR kod i trenutačno izvršite plaćanje. Aircash aplikacija će provesti transakciju te ćete odmah dobiti potvrdu o provedenom plaćanju. Ukoliko se automatski ne vratite iz Aircash aplikacije na platnu stranicu, onda ručno zatvorite Aircash aplikaciju.

Aircash

 

IZDAVANJE R1 RAČUNA

Ukoliko kupac želi da mu se dostavi R1 račun, u 2. koraku kreiranja narudžbe (ADRESE) potrebno je upisati podatke tvrtke (Naziv, Adresu i Porezni broj – OIB).

Proizvod je dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu.